Meer dan drie decennia structuur en zekerheid

Betrouwbare partners in de complexe realiteit van de bouwsector.

Een gedreven team van 8 ervaren specialisten staat klaar voor u.

Sinds 1986 staat Ann Eeckhout garant voor deskundig juridisch advies, begeleiding en belangenbehartiging in de bouwsector. In 2010 werd ons team versterkt door Lotte Ottevaere, die sindsdien als medevennoot mee haar schouders onder het kantoor zet. .. Onze specialisaties omvatten privaat bouwrecht, overheidsopdrachten, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, vastgoed en projectontwikkeling, evenals ruimtelijke ordening en stedenbouw.

Toegewijd aan uw succes

We zijn gedreven om snel en efficiënt de best mogelijke resultaten te behalen, waarbij we streven naar uitzonderlijke kwaliteit en service. Uw belangen staan centraal in onze activiteiten.

Diepgaande specialisatie

Als nichekantoor in de bouwsector beschikken we over gespecialiseerde kennis en inzichten die essentieel zijn om u snel en efficiënt te kunnen bijstaan.

Betrouwbaar en eerlijk advies

Wij staan garant voor eerlijk advies en hechten het grootste belang aan vertrouwen. We zijn uw gedreven juridische partner die u op duidelijke en transparante wijze adviseert en bijstaat.

Samenwerken
om te groeien

Wij waarborgen een stimulerende werkomgeving waar zowel samenwerking als persoonlijke groei centraal staan. Ons team zet voluit in op een open en constructieve samenwerking, wat de een absolute meerwaarde betekent voor de kwaliteit van onze dienstverlenging. We ondersteunen persoonlijke groei via continue training, zodat we steeds up-to-date blijven met de nieuwste juridische ontwikkelingen.

 

Respect en waardering vormen de basis van onze relaties, zowel intern als met cliënten, en dragen zo bij aan een omgeving van vertrouwen en samenwerking. Met flexibele werktijden en een focus op welzijn streven we naar een gezonde balans tussen professionele en persoonlijke verantwoordelijkheden, wat zich vertaalt in succes voor zowel ons team als onze cliënten.

Inzichten en kennis delen

Ann Eeckhout en Lotte Ottevaere zijn gepassioneerde experts die zich inzetten voor het delen van hun diepgaande kennis. Met trots verzorgen ze regelmatig boeiende lezingen en presentaties over actuele en relevante onderwerpen binnen het privaat bouwrecht en overheidsopdrachten.

 

Door hun ruime ervaring en inzichten kunnen ze complexe juridische concepten op een toegankelijke manier presenteren, waardoor zowel professionals in de bouwsector als andere belanghebbenden hun kennis kunnen uitbreiden. Deze lezingen bieden niet alleen waardevolle educatieve kansen, maar illustreren ook het streven van Eeckhout & Ottevaere naar het delen van juridische expertise en de verbetering van het wettelijk kader voor de bouwsector.

Maak kennis
met ons team

Ann Eeckhout

Advocaat-vennoot

Lotte Ottevaere

Advocaat-vennoot

Darline Van Daele

Administratief medewerker

Sophie Florissoone

Administratief medewerker

Sofie Bauters

Extern medewerker

Werken bij
Eeckhout en Ottevaere

Bij Eeckhout & Ottevaere waken we over onze positieve en hechte werksfeer, waar teamwork en open communicatie centraal staan bij het aanpakken van uitdagende juridische vraagstukken. Onze vlakke structuur stimuleert inclusiviteit en groei, terwijl flexibele werkuren en thuiswerkmogelijkheden een evenwichtige en productieve levensstijl ondersteunen. Onze constructieve bedrijfscultuur legt de nadruk op werkplezier, eerlijke communicatie en een gedeelde passie voor juridische excellentie.

 

Als erkend kantoor met een sterke reputatie bieden we werkzekerheid en een concurrerend salaris, waardoor u zich volledig kunt richten op uw carrière en met vertrouwen naar de toekomst kan kijken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van ons team.