Een inspirerende thuis voor uw juridische expertise

Ontdek een stimulerende werkomgeving waar uw talenten tot recht komen.

Een hecht team van mensen die elkaar helpen

Bij Eeckhout & Ottevaere komt u terecht in een hecht team van experts in bouwrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en overheidsopdrachten. Onze focus op specialisatie, voortdurende bijscholing en een menselijke aanpak zorgt voor een stimulerende omgeving waarin uw professionele groei en welzijn centraal staan.

Focus op specialisatie

Ons advocatenkantoor is een gevestigde waarde in de bouwsector en biedt unieke kansen om uw expertise verder te ontwikkelen en u te verdiepen in specifieke rechtsgebieden.

Interessante groeimogelijkheden

Nieuwe medewerkers krijgen de kans om te groeien, zich te specialiseren en door te groeien.

Een gezonde werk-privébalans

Geniet van flexibele werkuren en de mogelijkheid tot thuiswerken, waardoor u uw professionele en persoonlijke leven in evenwicht kunt houden.

Een positieve werksfeer

We werken als een hecht team samen om uitdagende juridische vraagstukken aan te pakken. Onze vlakke structuur en open communicatie bevorderen een omgeving waarin elke stem gehoord wordt. We moedigen persoonlijke groei aan en ondersteunen elkaar met uitgebreide expertise, waardoor nieuwe medewerkers snel kunnen functioneren in ons team. Flexibele werkuren en thuiswerkmogelijkheden garanderen een evenwichtige en productieve levensstijl.

Een constructieve bedrijfscultuur

In ons team is werkplezier net zo belangrijk als professionaliteit. We streven altijd naar een gezonde werk-privébalans en bieden regelmatig mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur is namelijk gebaseerd op eerlijke communicatie, een menselijke aanpak en een gedeelde passie voor juridische excellentie.

 

Als een gevestigd kantoor met een sterke reputatie, bieden we werkzekerheid en een concurrerend salaris, zodat u zich kan richten op uw carrière en met gemoedsrust naar de toekomst kan kijken.

Vacatures

Spontane sollicitatie

Staat uw ideale vacature niet online, maar denkt u dat wij uw expertise goed kunnen gebruiken?
Grijp nu de kans om deel uit te maken van ons team.